En liten sammanfattning

Tänkte köra en liten sammanfattning av helgen då jag har varit dålig på att uppdatera bloggen. 
I fredags tog vi det ganska lugnt och va bara hemma, tog oss även en liten tur till mc donalds! 
På Lördagen gick vi på stan hela dagen och besökte ett stort köpcentrum i Oslo på som va fyra våningar högt och man kunde se ner hela vägen, lite höjdrädd blev man ju. Vi käkade kinamat och Jasmine åt den starkaste maten någonsin. Trodde att jag skulle brinna upp innifrån.
På kvällen tänkte vi att vi skulle prova på Oslos nattliv. Det var lättare sagt än gjort. Reglerna är tydligen lite annorlunda här och det är i stort sett 20-årsgräns på alla uteställen. Vi hittade iallafall efter lite research ett ställe med 18-årsgräns så vi begav oss dit. Trumpeten hette det och redan där kändes det ju lite sådär. Men vi bestämde oss för att ge det en chans. Det va väldigt litet och otroligt trångt så det ska bli roligt att få komma hem till puls igen! Inte konstigt att uttrycket partysvensker är ganska vanligt här om det här är deras standard.. 
På söndagen tog vi en hemmadag och det blev Mc Donalds för andra gången.
Idag har vi varit på praktiken igen och i och med att måndagar är en stor leveransdag så har mycket tid gått åt till att snitta nya blommor. Nicklas har fortsatt arbeta med många dekorationer och idag skulle det blommor till rådhuset som Nicklas fick följa med och leverera. Dekorationerna som är på bilderna va bara en liten del av allt som skulle levereras
Jasmine tog även en liten tur förbi Aker Brygge och Akershus fästning efter jobbet.
Det är riktigt fint där nere vid hamnen. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback