Holmenkollen och melodifestivalsrysare

På lördagen begav vi oss upp till Holmenkollen för lite sightseeing! Vi tänkt att vi skulle kolla in den stora hoppbacken och utsikten som vi blivit tillsagda skulle vara fantastiskt. Vi tog tunnelbanan upp och det gick fortare än vi trodde. Vid backen fanns inte så mycket att göra då det inte va någon tävling eller något just då men backen är verkligen enorm och att åka ner där känns nästan mer som ett självmordsförsök än som en sport. Sedan kollade vi på utsikten där man ser ut över hela Oslo. Det syns inte jättetydligt på bilderna men utsikten var jättevacker.
 
När vi kom hem så laddade vi upp då det va dax för melodifestvalsfinal och det blev ju en rysare. Men vi va lyckligast då våran favorit gick och tog hem alltihop! Volymen höjdes till 100 och det blev segerdans och grannarna tvärs över gatan dansade de med. Det är tydligen vanligt att norrmänn även kollar på den svenska melodifestivalen.
 
Sen gav vi oss ut på en promenad runt i Oslo lite och letade efter andra glada svenskar.
Det va inte så gott om dom så vi begav oss hem och somnade väl runt två på natten.
 
På söndagsmorgonen gick vi till kaffebrenneriet och tog en frukost på uteserveringen i det härliga vårvädret! De har riktigt gott kaffe och apelsinjuicen är helt färskpressad. Vi satt länge i solen och kände hur det liksom brände mot huden, vågar man hoppas på att våren är här tillslut kanske!?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback