Sista dagen, presenter och fika!

Idag var det sista dagen på praktiken och sista dagen här i Oslo. Imorgon klckan 07.40 lyfter flyget och tar oss med hem till Sverige. Här har det börjat snöa igen så hoppas på mer värkänslor hemma i Sverige! 

 

Jasmine har gjort buketter idag som skulle va låga och täta och med mycket vidd. Det var roligt och hon fick prova på att jobba på ett lite annorlunda sätt med buketter. De jobbar mycket med mellanstick med grönt, riktigt bra sätt att få en större volym! Annars har det städats och bjudit på god morotskaka och kramar. Kommer sakna mina härliga handledare och alla skratt! 

 

Nicklas har återigen vart på Grand Hotel och leverat blommor tillsammans med Tobbe. Han fick lära sig mycket om vad som är viktigt med blommor på hotell och när det gäller kundkontakt. Det är roligt att se hur de jobbar med att sälja in produkter till hotellet. Nicklas bjöd på en swedish fika och tackade för sig! Han fick även med sig en present hem som innehöll två norska designmuggar. Fint ska det va. 

 

Efter praktiken tog vi en mysig avslutningsmiddag på Peppes Pizza och höll på att frysa halvt ihjäl på vägen hem. Och vi som trodde att Mars va en vårmånad, så fel man kan ha.

 

Imorgon åker vi hem med blandade känslor och många erfarenheter i bagaget. Tack Oslo!

 


 
 
 
 
 

 







 

Kommentarer
Marie säger:

Kul att se alla era fina blomsterarbeten.
Hoppas resan hem gick riktigt bra och välkomna tillbaka till skolan nästa vecka :)

2013-03-16 | 13:22:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback