Tillbaka på Blok

Idag va vi tillbaka på Blok för vår andra samling under dessa 3 veckor. Den här gången var det dags för brudbinderi och det va precis som förra gången väldigt fritt vad man ville jobba med. Först fick vi välja ut varsin klänning som vi skulle analysera i form, färg, textur osv. Detta för att få en inblick i vad för arbete vi ville arbeta med och vad som passar till olika modeller. 
 
Den här gången var det förstaårs-lärlingar som samlades men även här är de väldigt duktig och mycket fokus ligger på hantverket. Här är det inga oasishållare utan alla buketter stiftas och surras och de kan mycket om tekniker. Imponerande! Det roligaste med att vara på Blok är att man får ta ut svängarna och exprimentera och leka lite grann med sina kunskaper. Något att ta med sig från dagarna på Blok är att man måste göra för att lära. Det är först när du gör fel som du lär dig vad du bör göra istället och man måste göra många fel innan man är fulllärd!
 
Nicklas gjorde en stomme av lim från en limpistol som han ringlade i kallt vatten och Jasmine gjorde som ett slags armband av mirakeltråd. Ingen av oss blev klara utan vi ska fortsätta jobba med våra arbeten imorgon så då kommer det också bilder av resultatet!
 
Vi va rejält trötta när vi kom hem så vi tog oss en liten tupplur innan vi lyxade till det med en pizza!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Marie säger:

Kul att ni får vara med och experimentera lite med olika tekniker. Glöm inte bort att ta mycket bilder så ni kan visa för klassen när ni kommer hem :)

2013-03-12 | 21:25:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback